May

20 Mayıs 2017 Cumartesi günü okulumuz 2,3 ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan 53 kişilik öğrenci grubuna yönelik Konya gezisi düzenlendi. Gezide öğrencilerimiz hem eğlenceli zaman geçirdiler hem de sadece ismini duydukları Üniversite hayatını canlı olarak yaşayıp öğrendiler.

May

13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Anasınıfımızdan 15 öğrenci ve 14 anne ile Konya gezisi yapılmıştır.

May

Okulumuz İl bazında düzenlenen 4. sınıflar karma Kaleli Yakantop turnuvasında yine Kadınhanı şampiyonu olarak geçen yıl almış olduğu şampiyonluk ünvanını korudu. Kadınhanı şampiyonu olarak gittiğimiz Ilgın Bölge turnuvasında ise ikinci olarak turnuvaya veda etti. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Atlantı Cumhuriyet Ortaokulu ve Atlantı Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin de katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama programı için hazırlanan bando takımı ve  yapılan etkinlikler veliler tarafından yoğun ilgi görürken öğrencilerimiz hem verilen görevleri başarıyla yerine getirdi hem de çocuk bayramında doyasıya eğlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenler odasını kıymetli öğretmenlerimizin ders aralarında oturup dinlenebilecekleri, çay-kahve yudumlardan mesleki anlamda deneyimlerini paylaşabilecekleri ve okula gelen velilerle uygun bir ortamda görüşme yapabilecekleri şekilde düzenledik. Herkesi yeni yapılan sedirimizde tecrübeli öğretmenlerimizin hoş sohbetine katılmaya davet ediyoruz. Ayrıca okulumuzda karmaşık bir depo olarak bulunan odamızı önce boşaltıp boyadık. Daha sonra spor ve malzeme odası olarak düzenledik. Odamızda bulunan pinpon masasından öğretmen ve öğrencilerimiz yararlanırken masanın kenarına yerleştirdiğimiz dolaplarda ise ders araç-gereçlerimiz muhafaza ediliyor.

Ock

10/01/2017 Salı günü okulumuzda Kızılay tarafından kan toplama merkezi kuruldu. Öğrencilerimiz kızılay görevlileri ve kan veren büyükleriyle sohbet ederek hem merak ettiklerini öğrendi hem de kan toplama sürecine canlı tanık oldu. Geleceğin kan bağışçısı adayı olan miniklerimize Kızılay konusunda gerekli bilinç kazandırılırken okulumuza kurulan kan toplama merkezinde gün sonuna kadar 42 ünite kan bağışı yapıldı.

Ara

Gözlerindeki ışıltılarını duvarlara yansıtarak rengarenk boyadığımız kütüphanemizin kitaplar üzerinde olumlu transfer gerçekleştirebileceğini biliyoruz; miniklerimizin geleceğimiz olduğunu bildiğimiz gibi...

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin gelişim dönemlerine uygun görseller ile okula uyum ve aidiyet duygularını artırmak için duvar boyamaları yaptık. Başta tatil günlerinde okulumuza gelerek boya yapan Atlantı Cumhuriyet Ortaokulu Resim Öğretmeni Sevinç TAŞBAŞ olmak üzere, dinlenme vakitlerinde boyamaya yardım eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kapı giydirmelerimiz sonunda tamamlandı. Hem görsel açıdan öğrencilerimizin ilgisini çekiyor hem de öğrencilerimizi bilgilendiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuzun kirlenen iç duvarları yeniden boyanarak öğrencilerimiz gelmeden hazır hale getirildi. Yıpranan ve dökülen sıvalar tamir edilerek yeni dış cephe boyası yapıldı. Mermerleri kırılan Atatürk büstümüzün mermerleri yenilenerek layık olduğu görüntüye kavuşturuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.