Kütüphanemizi Miniklerimiz İçin Düzenledik

Gözlerindeki ışıltılarını duvarlara yansıtarak rengarenk boyadığımız kütüphanemizin kitaplar üzerinde olumlu transfer gerçekleştirebileceğini biliyoruz; miniklerimizin geleceğimiz olduğunu bildiğimiz gibi...

Öncelikle dolaplar uygun şekilde düzenlenerek gerekli yerlere öğrencilerimizin ilgisini çekecek duvar boyamaları yapıldı. Daha sonra kütüphanemizin ortasına U şeklinde masa konularak etrafındaki sandalyelerin yüzleri renk renk kaplandı. Ardından pencerelerimize renkli zebra perde takılarak renk uyumu tamamlandı. Öğretmenlerimiz için kütüphanemizin bir köşesinde fotokopi merkezi oluşturularak rahat bir çalışma ortamı oluşturuldu. Emeği geçen ve çalışmalarımıza gerek malzeme gerek emek olarak katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 19.12.2016 - Güncelleme: 06.07.2021 22:41 - Görüntülenme: 619