KONYA / KADINHANI - Atlantı Gazi İlkokulu

Mrt

Öğrencimiz Alper ÇETİN Türkiye genelinde düzenlenecek olan akıl ve zeka oyunları turnuvasının ilçe ve il basamaklarında tüm rakiplerini yenerek birinci olmuştur. Bursa´da yapılacak yarışmada Konya´yı temsil edecektir. Başta Sınıf Öğretmeni Emine SARISAÇ ŞEFLEK olmak üzere bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederiz.

Ara

05/12/2018 Çarşamba günü okulumuza Kızılay tarafından kan toplama merkezi kurulmuş olup 36 ünite kan toplanmıştır.

Yaz döneminde yapılan onarımlar ile okulumuzun eksikleri tamamlandı.

Eyl

28/09/2018 cuma günü İlköğretim Haftası Kutlama Programı kapsamında velilerimizin de katılımıyla uçurtma şenliği yapılmıştır.

Haz

"Her Yıl Bir Zeka Oyunu" projemiz kapsamında bu yıl tüm öğrencilerimize koridor (engel oyunu) öğretilmiştir.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen 5. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde gelenek bozulmadı ve yine 4. sınıflar Kaleli Yakantop branşında İlçe Şampiyonu olduk.

Haz

Uzun uğraşlar sonunda okulumuz artık daha güvenli hale gelmistir.

May

14/05/2018 pazartesi okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergilenmiştir.

May

5 Mayıs 2018 tarihinde sene başında planladığımız okulumuz 3.grubu ile son gezimiz yapılmıştır.

Nis

28/04/2018 Cumartesi günü anasınıfımızdan 8 öğrenci ve 8 anne ile birlikte Konya gezisi yapılmıştır. Kelebekler Vadisi eğitim sınıfında ilginç canlılar eğitimi alan miniklerimiz farklı canlılarla tanışma fırsatı da buldular. Sonrasında Hayvanat Bahçesi ve Seksen Binde Devri Alem Parkı´nı gezerek keyifli zaman geçirdiler. Emek veren herkese teşekkür ederiz.

Nis

Kasabamızdaki ortaokullların da katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Velilerimizin programa olan yoğun katılımı ve ilgisinden dolayı bayramımız çok daha anlamlı oldu. Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

21 Nisan 2018 Cumartesi günü okulumuz 2/A-B-C ve 3-B sınıfı öğrencilerinden oluşan 25 kişilik öğrenci grubuna yönelik Konya gezisi düzenlendi.

Ock

03/01/2018 tarihin okulumuzda Kızılay tarafından kan toplama merkezi kurulmuştur. Geçen yıl başlattığımız bu güzel etkinliğe her yıl devam edilecektir.

Haz

Okulumuzda 88 öğrencinin katılımıyla mangala turnuvası düzenlendi.

May

Atlantı Gazi okul yönetimi ve öğretmenleri olarak, yine bir yenilikle karşınızdayız.