Gazi´de Kan Bağışı

10/01/2017 Salı günü okulumuzda Kızılay tarafından kan toplama merkezi kuruldu. Öğrencilerimiz kızılay görevlileri ve kan veren büyükleriyle sohbet ederek hem merak ettiklerini öğrendi hem de kan toplama sürecine canlı tanık oldu. Geleceğin kan bağışçısı adayı olan miniklerimize Kızılay konusunda gerekli bilinç kazandırılırken okulumuza kurulan kan toplama merkezinde gün sonuna kadar 42 ünite kan bağışı yapıldı.

Okulumuzda kızılay haftası etkinlikleri kapsamında sınıflar arasında çadırkent maketi yarışması düzenlendi. Sınıfların yarışma için hazırladıkları çadırkent maketleri okulumuz koridorunda açılan Kızılay sergisinde tüm öğrencilerimize gösterildi. 10/01/2017 Salı günü Kızılay tarafından okulumuza kan toplama merkezi kuruldu. Atlantı Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri, Atlantı Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri , Gazi İlkokulu öğretmenleri ve Atlantı halkı tarafından okulumuzda kan bağışı yapıldı. Başta bu çalışmaları planlayan Kızılay Kulübü Rehber Öğretmeni İsmail PERÇİN olmak üzere kampanyamıza destek veren tüm öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Yayın: 11.01.2017 - Güncelleme: 06.07.2021 22:45 - Görüntülenme: 1455