23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

İYİ TATİLLER

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu...

TBMM'nin açılışının 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

Programın planlanıp icra edilmesinde emeği geçen  öğretmenlerimiz ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Haz

Yıl sonu sergimiz sanatseverlerin katılımları ile gerçekleşti

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ 03/06/2022 CUMA GECESİ OKUL BAHÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYOR, MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

May

14/05/2022 Cumartesi günü  Konya gezisi yapılmıştır. Kelebekler Vadisi eğitim sınıfında ilginç canlılar eğitimi alan öğrencilerimiz farklı canlılarla tanışma fırsatı da buldular. Sonrasında Hayvanat Bahçesi ve Seksen Binde Devri Alem Parkı´nı gezerek keyifli zaman geçirdiler. Konya Bilim Merkezine giderek tüm sergileri inceleme fırsatı buldular, üç boyutlu sinema izlediler ve ay yürüyüşü yaptılar. Emek veren herkese teşekkür ederiz.

May

Sazıyla, sözüyle bestesiyle dilden dile kuşaktan kuşağa aktarılan kültürümüzün sesi,nefesi olmuştur OZANLARIMIZ. Sevincimizi acımızı hasretimizi buluruz eserlerinde.

Nis

Atlantı Cumhuriyet Ortaokulu ve Atlantı Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin de katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi MUHAMMET İBRAHİM SOYDAN Konya da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları MANGALA dalında İl İkincisi olmuştur. Başta sınıf öğretmeni ZEYNEP DİDEM BAYRAKTAR olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederiz.

Haz

12/06/2019 çarşamba günü yıl boyunca öğrencilerimizin el emeği ile ortaya çıkan ürünler sergilendi.

Nis

Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencisi Alper ÇETİN Konya Birinciliğinden sonra Bursa´da yapılan Türkiye Finalinde üçüncü olarak dereceye girmiştir. Emek veren herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atlantı Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulunun da katılımıyla okulumuzda kutlandı. Emek veren herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda amatör bir radyo istasyonu kurulmuştur.