Atlantı Gazi İlkokulu

Atlantı Mahallesi Atlantı Caddesi No29 Kadınhanı/KONYA
Vizyon
Çağdaş Uygarlığa ulaşabilmek için en gerçek yol göstericinin bilim ve fen olduğunu bilen, yeniliğe açık nesiller yetiştiren bir kurum olabilmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet’in değerlerine saygılı, Ülkesini ve ülkesinin insanını seven, Başkalarının haklarına saygılı, Değişen ve gelişen dünya koşullarına rahatlıkla uyum sağlayabilecek bireyler yetiştirmektir.
08:45 / 14:45
Kalorifer (Katı Yakıt)
Ulaşım
Yol güzergahı uygun olup öğretmenlerimiz özel araçlar ile Konya´ya gidiş-geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Atlantı Mahallesi eski belediyeliktir.Mahallemizde sağlık ocağı, ortaokul ,imam hatip ortaokulu, fırın , kahvehane mevcut olup mahallemiz 3500 nüfusa sahiptir. Posta yoluyla ulaşmak isteyenler aşağıdaki adresi kullanabilirler. Atlantı Mahallesi Atlantı Caddesi No:29 Kadınhanı / KONYA
80 Km / 25 Km